HOKKEN

Het is zover: Shani en Davey uit EOTB hebben een huis gevonden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @shanikevhHet is zover: Shani en Davey uit EOTB hebben een huis gevonden
RTL

Het was al langere tijd bekend dat Shani en Davey, bekend uit het meest recente seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch', plannen hadden om samen te wonen. Maar nu hebben de twee daadwerkelijk een plek gevonden om te wonen. Feest!

"Eindelijk een huisje"

Sinds Davey het strand op kwam lopen in Ex On The Beach is het zoals ze zeggen dikke mik tussen hem en Shani. Dat hij tijdens het programma - terwijl Shani op Hell Date was met Dion - nog probeerde aan te pappen met Isidora lijkt geen enkel probleem te zijn. 

Sterker nog, na de laatste aflevering van het zevende seizoen van de realityshow bleek al snel dat Shani en Davey nog altijd gelukkig met elkaar zijn. Niet veel later kwam naar buiten dat de tortelduifjes een huis zochten om samen in te wonen. Die zoektocht bleek moeilijker dan gehoopt, maar aan het wachten is een einde gekomen, want ze hebben eindelijk een nieuw onderkomen gevonden. Op Instagram Stories deelt Davey een foto, waarop hij voor hun nieuwe stulpje staat. 'Wij gaan officieel samenwonen. We hebben eindelijk een huisje', schrijft hij erbij.

Lesley uit EOTB heeft wond in gezicht na voedselgevecht met Shani
Lees ook

Lesley uit EOTB heeft wond in gezicht na voedselgevecht met Shani

© Instagram @dschniermanni

Vlak na de opnames van Ex On The Beach was Shani te gast bij Shots Fired, een online serie van RTL Boulevard. Daarin vertelde ze uitbundig over al haar avonturen die ze meemaakte en haalde ze onder anderen flink uit naar Lesley en Imke. Je ziet het in de video hieronder.

Lees meer over
Ex on the Beach