Steun en toeverlaat

Nichtje Britney Spears reageert op haar schokkende verhaal

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesNichtje Britney Spears reageert op haar schokkende verhaal
RTL

Het nichtje en voormalig persoonlijk assistent van Britney Spears (39), Alli Sims (39), heeft zich uitgelaten over het heftige verhaal van Britney tijdens een hoorzitting afgelopen week in Los Angeles. Volgens Alli is er niks gelogen aan het schokkende verhaal van de wereldberoemde zangeres.

"Ik ben ontzettend trots op haar dat ze zich heeft durven uitspreken"

Zo laat Alli op Instagram het volgende weten: 'Ze leeft al tijden in een hel vanwege haar vader en anderen die onderdeel zijn van dat curatorschap. De waarheid, die alleen zij kent, is nog veel heftiger dan we nu weten. Britney verdient zoveel beter dan dit.'

Ze vervolgt: 'Ik ben ontzettend trots op haar dat ze zich heeft durven uitspreken en hopelijk is dit de eerste stap naar meer uitspraken. De mensen om haar heen moeten op hun plek gezet worden en mogen geen geld meer aan haar verdienen. En Britney moet haar leven terugkrijgen', aldus Alli. 

Alles over de nieuwe hoorzitting in zaak Britney Spears
Lees ook

Alles over de nieuwe hoorzitting in zaak Britney Spears

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Britney kreeg na haar optreden in de virtuele rechtbank enorm veel bijval vanuit de hele wereld. De popster werd geprezen om haar moed om zich uit te spreken, met alle ogen van de wereld op haar gericht.

In de video hieronder is terug te zien wat er afgelopen week allemaal rondom Britney is gebeurd. 

Lees meer over
Britney SpearsRechtszaak