Ik hang met die tiger

Bilal Wahib voor het eerst weer op het podium

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Bilal Wahib voor het eerst weer op het podium
RTL

Het lijkt erop dat Bilal Wahib (22) zijn muziekcarrière weer voorzichtig heeft opgepakt na het veelbesproken incident op Instagram. Op video's is te zien hoe hij op een feestje in Amsterdam het podium bestijgt.

Tijdens een optreden van Kris Kross Amsterdam bij een feest in Paradiso zong hij voor het eerst sinds lange tijd zijn hitje Tigers - en daarbij leek de rapper weer volledig in zijn element. Het zou zomaar kunnen dat Bilal hiermee zijn muzikale zomer heeft afgetrapt. Of het om een spontaan of gepland optreden ging, is overigens niet duidelijk.

Langverwachte tv-optreden Bilal Wahib levert gemengde reacties op
Lees ook

Langverwachte tv-optreden Bilal Wahib levert gemengde reacties op

Afgelopen maart raakte Bilal in opspraak omdat hij via een livesessie op Instagram een minderjarige fan vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien, in ruil voor geld. Werkgevers trokken massaal hun handen van de artiest af en zenders wilden zijn muziek niet meer draaien. Na vier maanden radiostilte deed Bilal vrijdag voor het eerst zijn verhaal bij Op1. Fatima was niet te spreken over de manier waarop hij werd ondervraagd, zo vertelt ze in onderstaande video. 

Lees meer over
Bilal WahibKris Kross AmsterdamParadiso