CIRCUS

Vader van Britneys kinderen eist evaluatie in verband met zoons

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Vader van Britneys kinderen eist evaluatie in verband met zoons
RTL

Kevin Federline (43), de ex-man van Britney Spears (39), is er helemaal voor dat ze weer controle krijgt over haar eigen leven maar wil wel dat een expert naar haar kijkt om er zeker van te zijn dat ze daartoe in staat is. Federline en Spears delen samen twee zonen, Sean Preston (15) en Jayden James (14), die de afgelopen jaren bij hun vader woonden en hun moeder onder toezicht mochten zien. Dit meldt 'Page Six'.

"Het was ook voor hem ontzettend zwaar"

Kevins advocaat benadrukt dat zijn cliënt Britney 'het liefst zo snel mogelijk weer gelukkig ziet', maar dat hij het belang van hun kinderen voorop stelt. "We zijn ervan op de hoogte gebracht dat Britney een einde wil maken aan het curatorschap van haar vader Jamie. En daar zijn wij het ook mee eens. Alleen spelen er in deze zaak meerdere dingen, die mijn cliënt en ik goed willen duidelijk maken. Zo heeft Britney onder meer gezegd dat ze door haar curator verplicht werd om het medicijn lithium te gebruiken, wat haar enorm afstompte en zelfs een dronken gevoel gaf. Zoiets is natuurlijk niet wenselijk in de omgeving van haar kinderen," aldus Mark Vincent Kaplan, de advocaat van Federline.

Opgetogen Britney Spears flaneert op Hawaii: 'Ik heb lol en geniet'
Lees ook

Opgetogen Britney Spears flaneert op Hawaii: 'Ik heb lol en geniet'

Hij vervolgt: "Mocht er een einde worden gemaakt aan dit curatorschap, dan wil Kevin in elk geval weten wat de reden daarvoor is en hoe de bepalende rechter dat voor zich ziet in de toekomst. Nogmaals, het was ook voor hem ontzettend zwaar om de moeder van zijn kinderen zo te horen tijdens de rechtszaak van afgelopen week. Dat raakt hem en het raakt hun kinderen. Natuurlijk wil hij Britney gelukkig en gezond zien, want als zij happy is dan zijn de kinderen dat ook."

Lees meer over
Britney Spears