HET HAWAAIIT NIET OVER

Britney Spears kan niet genieten van vakantie door paparazzi

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBritney Spears kan niet genieten van vakantie door paparazzi
RTL

Britney Spears (39) is momenteel op een welverdiende vakantie naar Hawaii, maar écht ontspannen kan ze niet. Overal waar de popprinses gaat, wordt ze namelijk gevolgd door paparazzi. Op Instagram doet Britney een oproep om haar met rust te laten.

"Het is onbeleefd en het is gemeen"

'In Maui zijn is best wel gestoord. De paparazzi weten dat ik hier ben en het is echt niet meer leuk. Het is bijna onmogelijk om ergens heen te gaan, omdat ze overal opduiken om foto's te maken', schrijft Britney op Instagram.

Opgetogen Britney Spears flaneert op Hawaii: 'Ik heb lol en geniet'
Lees ook

Opgetogen Britney Spears flaneert op Hawaii: 'Ik heb lol en geniet'

Onlangs deed Britney voor het eerst haar eigen verhaal in een slepende rechtszaak tegen haar vader, over de curatele waar Britney al ruim dertien jaar onder staat. Britney wil graag dat het curatorschap van haar vader wordt beëindigd. Ze heeft zelfs gezegd dat hij het verdient om naar de gevangenis te gaan.

Verder heeft Britney het idee dat de paparazzi foto's van haar bewerken, zodat ze er minder charmant op staat. 'Ik weet echt wel dat mijn lichaam niet perfect is, maar ik weet ook dat ik er echt niet uitzie zoals zij mij nu op de foto zetten. Het is onbeleefd en het is gemeen, dus paparazzi: rot op.'

Hieronder zie je alle details over de rechtszaak rondom Britney.

Lees meer over
Britney Spears