bakkum vol zelfvertrouwen

Bettina Holwerda schrijft bericht aan jongere zelf na traumatische verjaardag

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Bettina Holwerda schrijft bericht aan jongere zelf na traumatische verjaardag
RTL

Uit de nieuwste Instagram-post van Bettina Holwerda (42) wordt meer duidelijk over haar jeugd. In een brief aan zichzelf schrijft ze over verschillende gebeurtenissen van vroeger. De lijn tussen een lach en een traan blijkt flinterdun te zijn.

"Er komen verjaardagen aan dat er wél mensen komen en dat je niet de hele dag voor niks zit te wachten"

'Wat ik dit meisje, de kleine Bettina, graag zou willen zeggen', begint de musicalster het bericht bij een foto uit de oude doos. 'Er komen verjaardagen aan dat er wél mensen komen en dat je niet de hele dag voor niks zit te wachten. Oh en, ja, deze verjaardag wordt een klein traumaatje, waardoor je nooit meer je verjaardag wilt vieren, maar daar is mee te leven.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jim en Bettina vieren liefdesjubileum: 'Blij met ons gezin'
Lees ook

Jim en Bettina vieren liefdesjubileum: 'Blij met ons gezin'

Verder levert Bettina nog commentaar op haar permanent in haar melkboerenblonde lokken en haar rommelige kamer voordat ze zichzelf geruststelt: 'ook jij krijgt ooit tieten' en zelfvertrouwen inspreekt: 'de orthodontist maakt zelfs jouw tanden recht'. Met een paar grapjes tussendoor probeert ze het zware bericht toch nog enigszins luchtig te houden.

Zo onzeker als Bettina vroeger kon zijn, zo zelfverzekerd is ze nu. Samen met Jim Bakkum - uitgeroepen tot vader van het jaar - heeft ze drie kinderen: Molly, Posy en Lux. Maar met drie (b)engeltjes in huis is het nogal een drukke bedoening, zo blijkt uit onderstaande video.

Lees meer over
Bettina Holwerda