Monacoh-oh

Albert en Charlene van Monaco hebben huwelijksdag apart gevierd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesAlbert en Charlene van Monaco hebben huwelijksdag apart gevierd
RTL

Een sprookjeshuwelijk, zo ziet het leven van prins Albert II (63) en prinses Charlene (43) er misschien uit vanaf de buitenkant. Maar het rommelt al een tijdje tussen de twee en de geruchten van een mogelijke breuk blijven oplaaien. Nu is er weer extra olie op het vuur: de royals hebben hun 10-jarig huwelijksjubileum niet samen gevierd.

"Ik kan niet wachten tot we weer herenigd zijn"

Op 1 juli 2011 stapten Albert II en Charlene in het huwelijksbootje in het zonnige Monaco en in 2014 werd hun geluk bekroond met twee prachtige kinderen, de tweeling Gabriella en Jacques (6). Hun tiende trouwdag vierde het stel niet als gezin. Prinses Charlene zit momenteel nog in Zuid-Afrika, waar zij lang heeft gewoond en waar zij zich inzet voor de bescherming van de dieren.

Prinses Charlène na zoveelste schandaal: 'Sta 1000% achter Albert'
Lees ook

Prinses Charlène na zoveelste schandaal: 'Sta 1000% achter Albert'

Tijdens haar reis heeft Charlene een infectie opgelopen, waardoor zij nu niet mag reizen. Het paleis liet in een statement weten: 'Het medische team van de prinses heeft haar geadviseerd niet naar Monaco terug te reizen, omdat haar toestand nog niet stabiel is en ze nog behandelingen ondergaat.'

Charlene liet in dit statement ook van zich horen: 'De dagelijkse gesprekken met Albert en de kinderen zorgen ervoor dat ik me goed blijf voelen, maar ik mis ze wel enorm. Gelukkig kwamen ze naar Zuid-Afrika. Het was fantastisch om ze weer te zien en ik kan niet wachten tot we weer herenigd zijn.'

Ondertussen heeft Charlene haar trouwdag op Instagram niet zomaar voorbij laten gaan. Ze deelt een video van beelden naar aanloop van haar grote dag. De video is onderdeel van een tiendelige serie waarin de royals terugkijken op hun huwelijksdag.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Prins Albert IIPrinses Charlene