TOXIC

Zus Britney Spears met dood bedreigd: 'Stop alsjeblieft'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Zus Britney Spears met dood bedreigd: 'Stop alsjeblieft'
RTL

Jamie Lynn Spears (30) en haar twee kinderen worden met de dood bedreigd. Dat schrijft het zusje van Britney (39) op Instagram. "Ik respecteer dat iedereen het recht heeft om zichzelf te uiten, maar kunnen we alsjeblieft stoppen met doodsbedreigingen, vooral de doodsbedreigingen aan kinderen", aldus de actrice.

"Ik respecteer dat iedereen het recht heeft om zichzelf te uiten"

Jamie, bekend van haar rollen in de Nickelodeon-series Zoey 101 en All That, zegt niet waarom ze met de dood wordt bedreigd maar vermoedelijk gaat het om fans van Britney die vinden dat ze te lang heeft gezwegen over de situatie van haar zus. Die is verwikkeld in een langlopende strijd om het curatorschap van haar vader te ontbinden. Tijdens de veelbesproken hoorzitting van vorige week haalde Britney ook uit naar haar familie.

Klap voor Britney Spears: rechter weigert vader te ontslaan
Lees ook

Klap voor Britney Spears: rechter weigert vader te ontslaan

Maandag reageerde Jamie in een video op Instagram voor het eerst op de wens van Britney om van het curatorschap van haar vader af te komen. Hierin vertelt Jamie volledig achter haar zus te staan.

In 2008 kreeg de 39-jarige zangeres een mentale inzinking en werd zij onder toezicht van haar vader geplaatst. Jamie Spears is sindsdien verantwoordelijk voor de zakelijke en persoonlijke beslissingen van haar zus.

Lees meer over
Britney SpearsJamie Lynn Spears