borst vooruit

Emma Heesters 'zit eraan te denken om borsten te laten doen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEmma Heesters 'zit eraan te denken om borsten te laten doen'
RTL

Ze heeft duizenden fans die haar aanbidden, was te zien in het populaire programma 'Beste Zangers' en dook de studio in met niemand minder dan Ronnie Flex. Toch heeft de 25-jarige Emma Heesters zo haar onzekerheden. Vooral wat betreft haar borstpartij zou de zangeres het liever anders zien.

"Ik heb al echt heel veel research gedaan, maar die littekens vind ik zonde"

In een video op het YouTube-kanaal van Noosh Beauty, de member-based make-uplijn van Anna Nooshin, vertelt Emma dat ze onzeker is over haar decolleté. De 25-jarige, die nu 75C heeft, zou best een cupmaat groter willen. "Ik zit eraan te denken om misschien mijn borsten te laten doen", vertelt ze eerlijk als aan haar gevraagd wordt of er iets is wat ze aan zichzelf zou willen veranderen.

"Daar zit ik wel echt over te twijfelen. Ik heb al echt heel veel research gedaan, maar die littekens vind ik zonde. (...) Mijn galblaas en mijn blinde darm zijn eruit, dus ik heb al wat littekens. Daarom vind ik het zonde om nog meer littekens te krijgen."

Emma Heesters deelt pikante foto met volgers
Lees ook

Emma Heesters deelt pikante foto met volgers

Emma vertelt in de video ook openhartig over haar relatie met voetballer Wesley Hoedt. Er mag dan ruim vijftienhonderd kilometer tussen hen in zitten, de zangeres is nog altijd smoorverliefd. "Ik heb heel veel interviewaanvragen gehad het afgelopen jaar, omdat ik natuurlijk ineens bekend werd. Maar daar hebben ik allemaal nee tegen gezegd, omdat ik het zonde vond om meteen die titel op me te nemen", vertelt Emma, verwijzend naar de term 'voetbalvrouw'.

"Ik heb juist zo hard gewerkt om mijn eigen naam te maken. Ik wilde niet meteen als ‘de vriendin van’ bekend staan. (…) Maar ik was zó verliefd op Wesley dat ik het gewoon van de daken wilde schreeuwen.”

Lees meer over
Emma Heesters