geen cut nieuws

Droom jij van een rol in een Netflix-serie? Dit is je kans

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© PexelsDroom jij van een rol in een Netflix-serie? Dit is je kans
RTL

Acteurs in spé opgelet: jij kunt nu een rolletje bemachtigen in een gloednieuwe Nederlandse Netflix-original (en daarmee dus misschien wel je eerste stappen zetten in de filmwereld). De opnames voor de serie 'Dirty Lines' zijn in volle gang en Netflix zoekt samen met mede-producent Fiction Valley figuranten.

Je wil natuurlijk weten waarvoor je tekent, dus eerst het verhaal. Dirty Lines - dat is gebaseerd op het boek 06-Cowboys van Fred Saueressig - begint rond 1987 en gaat over psychologiestudente Marly die start met een nieuwe bijbaan. En dat is er niet zomaar eentje, maar bij Europa's eerste onderneming in sekstelefoonlijnen, een bedrijf van de broers Frank en Ramon Stigter. Binnen no-time verdienen de broers geld als water en wordt Marly volledig meegezogen in deze wilde en snelle transformatie. 

Fan van 13 Reasons Why? Dan wil je Netflix-serie Echoes ook zien
Lees ook

Fan van 13 Reasons Why? Dan wil je Netflix-serie Echoes ook zien

Aan jou de eer om er een rol in te pakken in de serie, nu Netflix en Fiction Valley op zoek zijn naar (edel)figuranten. De rollen variëren van 'cafébezoeker' tot 'medewerker discotheek' en 'bouwvakker' en vinden in heel juli - tegen een vergoeding - plaats. Draaidagen zijn gepland door heel Nederland. Wie weet zet jij je met één van deze klussen wel op de kaart. Benieuwd geworden? Bekijk alle mogelijkheden hier

Dirty Lines bestaat uit 6 afleveringen en verschijnt wereldwijd op Netflix in 2022.

Dirty Lines is niet de eerste Nederlandse Netflix-original. Zo is er bijvoorbeeld ook de bloedstollende serie Ares en natuurlijk Undercover met Ferry Bouman, over wie onlangs zelfs een film is uitgebracht. Hieronder vertellen hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap er alles over.

Lees meer over
Netflix