I'm a slave 4 u

Curator beweert dat Britney Spears wil dat ze aanblijft

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesCurator beweert dat Britney Spears wil dat ze aanblijft
RTL

Jodi Montgomery blijft voorlopig toezicht houden op het persoonlijke reilen en zeilen van Britney Spears (39). De curator heeft via haar advocaat laten weten dat de Amerikaanse zangeres haar eerder deze week heeft gevraagd niet op te stappen.

Jodi nam het curatorschap over van Britney's vader Jamie Spears toen die in 2019 gezondheidsproblemen had. Ze bleef aan als co-conservator toen hij terugkeerde. Deze winter diende de muzikante bij de rechtbank in Los Angeles een verzoek in om alleen Jodi toezicht te geven op haar persoonlijke leven, zoals medische zaken. Jamie zou zich in die constructie alleen nog kunnen bemoeien met haar zakelijke beslissingen.

Manager van Britney Spears stopt ermee: 'Ben niet langer nodig'
Lees ook

Manager van Britney Spears stopt ermee: 'Ben niet langer nodig'

In de afgelopen dagen gaven Britneys' manager en haar advocaat er de brui aan. Manager Larry Rudolph zegde na 25 jaar op nadat hij had gehoord van de plannen van de zangeres om te stoppen met optreden en opnames. Advocaat Sam Ingham, die door een rechtbank aan Britney is toegewezen toen 13 jaar geleden haar onderbewindstelling van start ging, gaf dinsdag gehoor aan het verzoek van de zangeres om verder te gaan met een advocaat die zij zelf uitzoekt.

Het laatste nieuws rondom de zaak van Britney zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Britney Spears