The Voice of the Emmy's

The Voice van John de Mol wederom genomineerd voor Emmy

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPThe Voice van John de Mol wederom genomineerd voor Emmy
RTL

De Amerikaanse versie van 'The Voice' is wederom genomineerd voor een Primetime Emmy. Het tv-programma van John de Mol (66) maakt kans op een beeldje in de categorie Outstanding Competition Program.

De talentenjacht werd in 2012 voor het eerst genomineerd en won de prestigieuze televisieprijs het jaar erop voor het eerst. In totaal mocht de mediamagnaat vier keer een Emmy mee naar huis nemen.

Ook in Nederland is de show een groot succes. In het nieuwe seizoen neemt Glennis Grace het stokje over van Jan Smit, en ze heeft nu al zin in discussies met Anouk vertelde ze ons.

John de Mol had ook een nieuw domino-idee voor tv-show
Lees ook

John de Mol had ook een nieuw domino-idee voor tv-show

The Voice neemt het dit jaar op tegen de tv-programma's The Amazing Race, Nailed It!, Top Chef en RuPaul’s Drag Race. De laatstgenoemde won de afgelopen drie jaar de prijs in de categorie van talentenjachten.

De populaire Netflixserie The Crown en The Mandalorian, te zien op Disney Plus, zijn de grote kanshebbers dit jaar. Beide series zijn 24 keer genomineerd.

De 73e Primetime Emmy Awards worden op 19 september uitgereikt. De Amerikaanse comedian en acteur Cedric the Entertainer is de presentator van de avond.

Lees meer over
John de MolEmmy AwardsThe Voice Of Holland