Voilà

Patty Brard laat met video resultaat zien na voetenoperatie

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPPatty Brard laat met video resultaat zien na voetenoperatie
RTL

Televisiepersoonlijkheid Patty Brard (66) heeft vorige week in Spanje een operatie aan haar voeten ondergaan. Ze heeft twee knobbels laten verwijderen en deze vrijdag is ze terug gegaan om de hechtingen eruit te laten halen.

"Even op en neer naar Alicante om de hechtingen eruit te halen"

Op social media laat Patty in een video dan ook het resultaat zien. 'Even op en neer naar Alicante om de hechtingen eruit te halen, scan te maken om te zien of alles recht staat en zie hier: 1 week na dato. Kunstenaars zijn het', schrijft ze bij onderstaande video. 

Patty liep al een tijdje rond met twee knobbels bij haar grote tenen, ook wel bekend als hallux valgus. Ze had er zoveel last van dat ze vorige week besloot om onder het mes te gaan. 'Mijn enkel, knie en rug begonnen pijn te doen omdat ik scheef ging lopen', liet ze vorige week al weten op haar Instagram. Inmiddels voelt ze zich ook al stukken beter.

Patty Brard heeft zich aan voeten laten opereren
Lees ook

Patty Brard heeft zich aan voeten laten opereren

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoewel het fysiek weer helemaal goed met haar gaat, gaat het op andere vlakken wat minder: ze heeft namelijk al een tijdje ruzie met haar zus, iets wat volgens Patty ook niet meer goed zal komen. In de video hieronder reageert ze zelf op de ruzie met haar zus. 

Lees meer over
Patty BrardOperatie