Je kan het

Koen Kardashian huilend onderweg naar kliniek in Zuid-Afrika

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPKoen Kardashian huilend onderweg naar kliniek in Zuid-Afrika
RTL

Influencer Koen Kardashian (28) is zichtbaar en hevig geëmotioneerd in het vliegtuig vertrokken naar Zuid-Afrika. Koen bevestigt aan 'Fawry' dat hij naar een afkickkliniek gaat. Op social media deelt hij een filmpje waarop te zien is hoe hij huilend in het vliegtuig zit.

"Ik laat me opnemen in Kaapstad lieverd. Ik kan het niet alleen."

Het filmpje duurt niet lang en ook schrijft Koen niet veel tekst bij zijn post: "Het is tijd", laat hij weten. Wel is te zien hoe er een traan over zijn wang rolt. 

Aan 'roddelkoning' Fawry, die verhaal ging halen bij Koen, licht de influencer iets meer toe over de situatie: "Ik laat me opnemen in Kaapstad lieverd. Ik kan het niet alleen. Het is goed zo. Tot over een poos." 

Koen kan rekenen op veel steun in de reacties, zo ook van enkele bekende Nederlanders. Zo schrijft Thomas Berge: 'Heel erg goed, het kost verschrikkelijk veel moed en doorzettingsvermogen.. Trots om te zien' en laat goede vriendin Estelle Cruijff weten: 'Trots op jou m’n schatje!' Verder laten onder andere Gaby Blaaser, Giel Beelen, Anna Nooshin en Bram Krikke een hartje achter. 

Koen Kardashian neemt het op voor Jaimie: 'Vreselijk wat haar nu overkomt'
Lees ook

Koen Kardashian neemt het op voor Jaimie: 'Vreselijk wat haar nu overkomt'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het nieuws dat Koen naar een afkickkliniek gaat om van zijn drank- en drugsverslaving af te komen komt niet geheel onverwachts. In november liet hij al weten dat hij dit van plan was: "Ik ga er gewoon voor. Ik heb er ook gewoon zin in." In de video hieronder is zijn hele reactie nog eens te zien. 

Lees meer over
Koen KardashianZuid-Afrika