Steengoed

Bruce Springsteen trots op Olympische deelname dochter

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBruce Springsteen trots op Olympische deelname dochter
RTL

Jessica Springsteen (29), de dochter van zanger Bruce (71), heeft zichzelf gekwalificeerd voor de Olympische Spelen. Jessica maakt onderdeel uit van het olympische springequipe van de Verenigde Staten. De ruiter vertelt in een interview hoe haar ouders reageerden op het nieuws.

"Mijn ouders hebben ook een passie voor de paardensport gekregen"

"Ze waren zo blij", vertelt Jessica aan Today. "Ze staan al voor me klaar sinds ik klein ben." Jessica's grote droom komt door haar deelname uit. "Mijn ouders hebben in de loop der jaren ook een passie voor de paardensport gekregen. Het voelt echt alsof we deze weg samen hebben afgelegd en ze zijn gewoon zo blij."

Eindelijk weten we wat Bruce Springsteen nou precies zingt
Lees ook

Eindelijk weten we wat Bruce Springsteen nou precies zingt

© Getty Images
© Getty Images

Het is de eerste keer dat Jessica meedoet aan de Olympische Spelen. Zij reist met haar paard Don Juan van de Donkhoeve af naar Tokyo. Het paard komt overigens uit België, waar Jessica woont. Bruce zei in 2019 tegen de Belgische krant HLN: "Mijn dochter Jessica woont sinds een jaar in jullie land. Ze is bezig met paardensport, en dat bracht haar naar België. And yes: ik ben haar al enkele keren komen bezoeken."

Minder goed nieuws rond de Olympische Spelen was er voor deze amazone:

Lees meer over
Bruce Springsteen