ONE MORE TIME

Britney Spears: 'Maak je borst maar nat voor wat er nog komt'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Britney Spears: 'Maak je borst maar nat voor wat er nog komt'
RTL

Nadat Britney Spears (39) zich al twee zeer duidelijk uitsprak in de rechtbank, via een telefonische verbinding, liet ze afgelopen week ook via sociale media meerdere keren van zich horen. De popster leek de vloer aan te vegen met haar zusje Jamie Lynn (30), toen ze schreef: 'Hoe dúrf je nu te zeggen aan mijn kant te staan, terwijl je er nooit voor me bent geweest. Door nu ineens publiekelijke statements te maken, hoop je gewoon je eigen hachje te redden. Als je dit leest, dan weet je wel dat ik het over jou heb', aldus Britney, die de naam van haar zus niet noemde maar haar fans zeer duidelijk deed vermoeden dat het om Jamie Lynn ging.

"Maak je borst maar nat voor wat er nog gaat komen"

De zangeres plaatst nu opnieuw een boodschap, waarin ze wederom geen namen noemt maar vooral wil laten weten hoe de situatie er momenteel voor staat. 'In een van mijn eerdere berichten schreef ik dat het leven doorgaat. Nou, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Op dat moment voelde dat aan als het makkelijkste dat ik kon zeggen, maar ik denk dat jullie allemaal wel weten dat ik nooit in staat zal zijn om dit achter me te laten als ik niet alles, maar dan ook echt álles, heb gezegd wat ik wil zeggen. En geloof me: ik ben nog lang niet uitgesproken. Maak je borst maar nat voor wat er nog gaat komen. Dit is pas het begin.'

Nieuwe advocaat Britney Spears gaat aanvallend te werk
Lees ook

Nieuwe advocaat Britney Spears gaat aanvallend te werk

Op de foto die Britney bij haar tekst plaatst staat: 'One Day At A time', oftewel dag per dag. Spears is opgetogen over het feit dat de rechter haar eindelijk toestemming heeft gegeven om haar eigen advocaat te kiezen. Britneys nieuw raadsman, Mathew Rosengart, heeft al laten weten 'keihard voor zijn cliënte te gaan knokken'. Het doel is om het curatorschap van vader Jamie Spears volledig opgedoekt te krijgen, zodat Britney haar vrijheid na 13 jaar weer terug heeft.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Ik wil gewoon mijn leven terug. Dit is nu al 13 jaar gaande en daar moet maar eens een einde aan komen. Ik heb al zo lang niet meer over mijn eigen verdiende geld kunnen beschikken. Wat ik wil is dat hier een einde aan komt zonder dat ik allerlei testen moet ondergaan, omdat ik heel goed weet dat ik wat kan. En tot op heden heb ik deze mensen de controle gegeven over dat wat ik kan. Maar ik ben daar klaar mee", aldus Britney tijdens de laatste rechtszitting.

Lees meer over
Britney Spears