Expeditie: zin in!

Voorpret begonnen: Expeditie Robinson twee keer per week op tv

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Tom CornelissenVoorpret begonnen: Expeditie Robinson twee keer per week op tv
RTL

Goed nieuws voor alle fans van het survivalprogramma 'Expeditie Robinson'. Het nieuwe seizoen, dat bij RTL4 van start gaat op 29 augustus, keert terug met twee afleveringen per week. Dubbel zoveel kijkplezier dus! 

Het alweer 21ste seizoen (!) is opgenomen in de ongerepte natuur van Kroatië. Dat in grote tegenstelling tot de vorige seizoenen, die eigenlijk altijd werden opgenomen op een tropisch eiland in Azië. 

Dit voorjaar maakten presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels dolenthousiast bekend dat het programma dit jaar wel door zou gaan. "Het was verschrikkelijk. Vorig jaar een heel seizoen géén Expeditie Robinson. Het heeft wat voeten in de aarde gekost, maar we zijn terug dit jaar", aldus Kaj. Het filmpje is hieronder nog eens terug te zien. 

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus elke zondag om 20.00 uur en elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL4. 

Is dit de eerste deelnemer van Expeditie Robinson 2021?
Lees ook

Is dit de eerste deelnemer van Expeditie Robinson 2021?

Overigens is het nog maar de vraag of het weer BN'ers zijn die meedoen, of onbekende Nederlanders. Wel draait de geruchtenmolen inmiddels overuren en onlangs verscheen de naam van radio-dj Wietze de Jager nog in het nieuws over een eventuele deelname. Meer daarover lees je hier terug

Lees meer over
Nicolette KluijverKaj GorgelsExpeditie Robinson