afsluiter

Woordenwisseling Douwe Bob en Raemon Sluiter krijgt een staartje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWoordenwisseling Douwe Bob en Raemon Sluiter krijgt een staartje
RTL

Nadat Douwe Bob (28) eerder dit weekend zijn excuses aanbood aan Raemon Sluiter (43), heeft nu ook de oud-tennisser laten weten dat het hem spijt en dat hij geen kwade bedoelingen had.

"Was absoluut niet de bedoeling"

'Ik kan echt wel een gevatte grap waarderen, maar dit gaat over de moeder van m'n kind en m'n ongeboren dochter. Dat steekt gewoon', schreef Douwe op Twitter.

'Denk dat jullie hem als het een jongetje wordt in ieder geval geen Raemon gaan noemen', reageerde Raemon daar vervolgens weer op. 'Ik heb dacht dat ik niks gezegd over jullie toekomstige kindje, maar als jij dat wel zo interpreteerde: was absoluut niet de bedoeling.' Raemon sloot af met hen 'alle gezondheid en liefde' te wensen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Douwe Bob zegt sorry tegen Raemon Sluiter: ‘Dit steekt gewoon’
Lees ook

Douwe Bob zegt sorry tegen Raemon Sluiter: ‘Dit steekt gewoon’

Raemon plaatste vrijdag op Twitter een screenshot van de nieuwskop 'Douwe Bob heeft geen relatie met kunstenares die zwanger van hem is' en schreef daarbij 'Was dus alleen even Douwe, Bob'. Hij kreeg hiermee de nodige lachers op zijn hand en het bericht kreeg binnen no-time meer dan duizend likes. De singer-songwriter kreeg het bericht ook onder ogen en was er absoluut niet blij mee.

'Hou je bek joh, sukkeltje', zo reageerde hij. Al kort na het plaatsen van de tweet verwijderde hij deze en plaatste hij een nieuwe met simpelweg de tekst 'Sukkeltje'. 

Douwe maakte deze week tijdens een concert in Bloemendaal bekend dat hij vader wordt. De moeder van zijn baby is kunstenares Loes van Delft. Kort na de bekendmaking van het nieuws liet hij weten dat hij en Loes geen relatie met elkaar hebben. Niet zo lang geleden verbrak Douwe nog zijn vorige relatie, die hem de nodige inspiratie opleverde.

Lees meer over
Douwe BobRaemon Sluiter