Ik heb een heli-heli-heli-helikopter

Maxime Meiland verrast Leroy met speciaal verjaardagscadeau

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @eroym_Maxime Meiland verrast Leroy met speciaal verjaardagscadeau
RTL

Eerder deze week vierde de grote liefde van Maxime Meiland (25) zijn 'Big Three-O'. Omdat de realityster deze bijzondere mijlpaal ondanks alle coronamaatregelen niet zomaar voorbij wilde laten gaan, regelde ze een leuke verrassing voor hem.

'Een dag om nooit meer te vergeten'

Je wordt maar één keer 30 en daarom heeft Maxime iets leuks bedacht voor de vader van haar aanstaande kindje: een helikoptervlucht. Vlak voordat ze de lucht in gaan is via Instagram Stories nog te zien hoe Maxime haar vriend om de tuin probeert te leiden. "We hebben net lekker geluncht, dat wel. Maar geen idee wat we hierna gaan doen, dat is nog een verrassing - want jij wil niets zeggen", vertelt de cameraman, die voor de verandering eens zélf voor de camera staat.

© Instagram @maximemeiland

Als hij eenmaal doorheeft wat ze gaan doen, is hij buiten zinnen. 'Een dag om nooit meer te vergeten', schrijft hij dan ook na afloop op zijn Instagram bij een reeks kiekjes uit de lucht.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Grappig detail is dat Maxime en Leroy elkaar hebben leren kennen tijdens een draaidag voor de promo van Chateau Meiland, waar Leroy werkte als cameraman. De vonk sloeg direct over en de twee verwachten nu samen een dochtertje. Maar voor de Meiland-telg was de roze wolk afgelopen weken ver te zoeken. De combinatie van een zwangerschap én corona is nou niet bepaald fijn.

Vrouwen in verwachting zouden zelfs een hoger risico lopen om op de IC te belanden. Is het daarom wel verstandig om je te laten vaccineren als je in verwachting bent?

Lees meer over
Maxime Meiland