maf diner

Chantal uit MAFS woest op Henk als ze hem na 1,5 jaar spreekt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© discovery+Chantal uit MAFS woest op Henk als ze hem na 1,5 jaar spreekt
RTL

Anderhalf jaar na hun totaal mislukte huwelijk wordt het onmogelijke mogelijk. Henk en Chantal, bekend van hun deelname aan 'Married At First Sight', schuiven aan voor een diner voor een nieuw programma van discovery+.

Als de vlam in de keuken niet in de pan slaat, dan gebeurt dat ongetwijfeld wel aan tafel als Henk en Chantal elkaar voor het eerst weer spreken. Uit de eerste beelden van het programma Eating With My Ex: Going Dutch blijkt in ieder geval al dat het er niet even gezellig aan toegaat. Zo is Chantal woedend als Henk beweert dat zij hém niet met rust laat. De vraag is dus of tijd wonden echt heelt, of ze juist weer openhaalt.

Je bekijkt de beelden hieronder.

Chantal uit MAFS haalt oude koeien uit de sloot en sneert naar Henk
Lees ook

Chantal uit MAFS haalt oude koeien uit de sloot en sneert naar Henk

Niet alleen voor MAFS-fans van het eerste uur wordt dit een programma om van te smullen. Naast Henk en Chantal schuiven er nog genoeg andere voormalige realitykoppels aan voor een diner met hun ex. Ze krijgen de kans om elkaar drie vragen te stellen over hun mislukte relatie, waardoor je kunt rekenen op gênante, grappige en soms ongemakkelijke antwoorden. 

Onder anderen Dennis en Olivia (Ex On The Beach), Raphaëlla en Mattheüs (Love Island) en Damian en Shirley (Temptation Island: VIPS) doen mee. Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 13 augustus wekelijks te zien op discovery+. 

Lees meer over
Married at First SightEating With My ExDiscovery+