Ademnood

Katja Schuurman geeft corona-update: 'Gaat goede kant op'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKatja Schuurman geeft corona-update: 'Gaat goede kant op'
RTL

Katja Schuurman liet een paar dagen geleden nog weten dat ze flink geveld was het door het coronavirus, maar inmiddels gaat het weer een stuk beter. In een Instagram-post laat ze weten dat het na twee ellendige weken éindelijk weer de goede kant op gaat.

"Leve de relativiteit"

Katja liet in het weekend nog weten dat ze zich absoluut niet goed voelde en dat ze niks meer als vanzelfsprekend zou nemen. Vandaag is ze iets positiever gestemd. ‘Nou het gaat weer de goede kant op hoor’, zo schrijft ze. ‘Twee weken best wel behoorlijk ellendig, maar leve de relativiteit: ik begin me langzaam véél beter te voelen dan voordat ik me kut ging voelen. Zeg maar zelfde toestand, beter gevoel. Ach ja, ik probeer ook maar mijn glaasje half vol te maken. Ik wens iedereen zo gezond mogelijke toestanden.’

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Katja Schuurman over vraagtekens bij maatregelen: 'Mag je niet zeggen'
Lees ook

Katja Schuurman over vraagtekens bij maatregelen: 'Mag je niet zeggen'

Katja zette vorig jaar nog grote vraagtekens bij alle coronamaatregelen. Ze stelde onder andere dat je ziek kon worden van ‘werkloos’ zijn, ‘eenzaamheid’, ‘spanning thuis’, ‘omdat je bedrijf naar de klote gaat’  of ‘omdat je depressief bent’. ‘Maar niet door corona. En dat is wat telt’. Inmiddels lijkt ze daar toch iets anders in te staan.

Lees meer over
Katja Schuurman