Sport

Taylor Swift steekt gymnaste Simone Biles hart onder de riem

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesTaylor Swift steekt gymnaste Simone Biles hart onder de riem
RTL

Taylor Swift (31) heeft voor de Amerikaanse televisiezender NBC, dat in de Verenigde Staten de exclusieve rechten heeft om de Olympische Spelen uit te zenden, een spotje ingesproken waarbij ze Simone Biles (24) eert. Nadat de gymnaste zich eerder terugtrok bij verschillende onderdelen in het turnkampioenschap, verscheen ze wel op de balk en pakte daar de bronzen medaille. NBC pakt in Amerika flink uit met deze prestatie en de zangeres leidt dat stukje televisie in.

"Haar eerlijkheid is net zo mooi als de perfectie die zo lang haar signatuur is geweest"

"Wat willen wij van onze helden? Wat verwachten we van ze? Wat hebben we van ze nodig? Wat gebeurt er wanneer ze ons verrassen? Wanneer de hele wereld naar je kijkt, krijgt alles wat je doet een grotere betekenis. Dat kan een zware last zijn. Het kan een verandering zijn om alles te veranderen," aldus Taylor.

Scooter Braun: 'Spijt van ruzie met Taylor Swift'
Lees ook

Scooter Braun: 'Spijt van ruzie met Taylor Swift'

Ze vervolgt: "Gedurende de week is Simones stem net zo aanwezig geweest als haar talent. Haar eerlijkheid is net zo mooi als de perfectie die zo lang haar signatuur is geweest. En weet je, dat is nog steeds zo. Ze is namelijk perfect menselijk. En daarom is het zo makkelijk om haar een held te noemen. Simone Biles is weer helemaal terug bij Team USA in Tokio."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De sporster was diep geroerd door de woorden, zo liet ze via Twitter weten. 'Ik moet hierom huilen, zo speciaal is het. Ik hou van je Taylor.' Waarop Taylor antwoordde: 'Nee, ik moest huilen toen ik JOU zag. Ik voel me gezegend dat ik al die jaren naar je heb mogen kijken, maar afgelopen week was een lesje in emotionele intelligentie en veerkracht. Iedereen heeft van je geleerd, dank je wel.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Nederland is goed op weg op de Olympische Spelen en daar haakt De Oranjezomer lekker op in:

Lees meer over
Taylor Swift