Strange

Nieuw seizoen Stranger Things pas volgend jaar te zien op Netflix

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNieuw seizoen Stranger Things pas volgend jaar te zien op Netflix
RTL

Fans van de populaire sciencefictionserie 'Stranger Things' zullen wat langer geduld moeten hebben. Netflix heeft vrijdag bekendgemaakt dat het vierde seizoen pas volgend jaar te zien zal zijn. Een exacte datum is nog niet gecommuniceerd.

Tussen seizoenen van Stranger Things zat nog nooit zoveel tijd als nu. Dat komt doordat de opnames van de vierde reeks maanden stil hebben gelegen vanwege de coronapandemie. Het derde deel staat al sinds juli 2019 online.

Oók reboot van Perfect Strangers in ontwikkeling
Lees ook

Oók reboot van Perfect Strangers in ontwikkeling

Hoofdrolspelers Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin en Noah Schnapp keren allemaal terug in de nieuwe reeks. Verder zijn nieuwe namen als Regina Ting Chen (Queen of the South) en Grace Van Dien (The Village) aan de cast toegevoegd.

Stranger Things debuteerde in 2016 op Netflix en is een van de best bekeken titels van de streamingdienst. De serie speelt zich af in de jaren tachtig en volgt een groep tieners die in aanraking komt met bovennatuurlijke krachten. Makers Matt en Ross Duffer lieten zich inspireren door klassiekers van onder anderen Stephen King, George Lucas en Steven Spielberg.

Lees meer over
NetflixStranger Things