niet nicks

Man Nicki Minaj bekent schuld na niet registeren zedendelinquent

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMan Nicki Minaj bekent schuld na niet registeren zedendelinquent
RTL

Kenneth Petty (43) heeft schuld bekend aan het zich niet registeren als zedendelinquent in Californië. De echtgenoot van Nicki Minaj (38) ontsnapt daarmee aan de fikse gevangenisstraf die daarop staat.

Volgens TMZ sloot Kenneth een deal met het OM waarbij hij een lagere straf krijgt in ruil voor zijn bekentenis. Zedendelinquenten die verzaken de verplichte registratie in te dienen, kunnen maximaal tien jaar cel krijgen plus levenslange reclassering. Het is niet uitgesloten dat hij evengoed een tijdje moet zitten. Ook zouden de aanklagers er in de papieren op hebben gewezen dat de minimale straf vijf jaar reclassering is.

Zeldzaam moment: Nicki Minaj deelt filmpje van zoontje
Lees ook

Zeldzaam moment: Nicki Minaj deelt filmpje van zoontje

Kenneth werd in maart van 2020 gearresteerd omdat hij naar Nicki in Californië was verhuisd, maar zich daar niet had aangemeld als zedendelinquent. Dat moet hij sinds hij in 1995 in New York is veroordeeld voor poging tot verkrachting. Naast de registratie moet hij zich ook houden aan een avondklok. Eerder dit jaar kreeg hij wel toestemming om op ieder moment van de dag bij de geboorte van zijn eerste kind met de zangeres te zijn. Het stel werd in oktober ouders van een zoontje.

Lees meer over
Nicki Minaj