A Family affair

Zó zien de kinderen van Beyoncé en Jay-Z er nu uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZó zien de kinderen van Beyoncé en Jay-Z er nu uit
RTL

Zowel Beyoncé (39) als haar man Jay-Z (51) zijn erg op hun privacy gesteld en dat betekent dat we hun kinderen maar zelden te zien krijgen. Voor een reclamespotje van haar kledinglijn IVY PARK besloot de zangeres echter een uitzondering te maken: zowel Blue Ivy (9) als tweeling Rumi en Sir (4) zijn namelijk in de video te zien.

Beyoncé maakt normaal gesproken alleen kleding voor volwassenen, maar haar nieuwste kledinglijn voor IVY PARK is volledig voor kinderen gemaakt. En op wie kun je beter een kinderlijn showen dan op je eigen kinderen? In een video op het Instagram-account van IVY PARK kunnen we alle drie de kinderen van Beyoncé en Jay-Z zien.

Hiermee heeft Beyoncé de helft van haar leven mee geworsteld
Lees ook

Hiermee heeft Beyoncé de helft van haar leven mee geworsteld

In de video is Beyoncé te zien samen met haar tweeling in dezelfde blauwe outfit, en in een ander shot kunnen we Queen B met haar dochter Blue Ivy zien - die bijna net zo groot is als haar moeder. Ook de kleine Sir komt voorbij met een blauwe cowboyhoed.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het is overigens niet de eerste keer dat Beyoncé haar privéleven verwerkt in haar werk. Vijf jaar geleden bracht ze het album 'Lemonade' uit waarop ze openhartig zong over het vreemdgaan van Jay-Z:

Lees meer over
BeyoncéJay ZBlue Ivy Carter