Ex in the gym

Dusty van Ex on the Beach geeft zelf update op social media

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL BoulevardDusty van Ex on the Beach geeft zelf update op social media
RTL

Het lijkt weer een stuk beter te gaan met realityster Dusty Taconis van 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Op zijn social media deelt hij een foto waarbij hij laat weten dat hij weer kan sporten.

"Ik kan gewoon weer eens sporten in mijn herstel"

'Ik kan gewoon weer eens sporten in mijn herstel, het voelt goed aan', schrijft Dusty bij onderstaande foto. Vier dagen geleden deelde de realityster nog voor het eerst een filmpje, waarop hij zijn duizenden volgers toesprak. "Zoals jullie kunnen zien ben ik bezig met revalideren. Ik heb een zware val meegemaakt en ik ben in het ziekenhuis in coma geweest. Ik heb veel meegemaakt en daarom ben ik nog aan het kijken wat ik wel en niet kan." Zijn hele reactie is hier terug te lezen.

Dusty uit Ex on the Beach kan weer lopen na heftig ongeluk
Lees ook

Dusty uit Ex on the Beach kan weer lopen na heftig ongeluk

De zus van Dusty gaf eind vorige maand nog een kleine update over zijn toestand destijds. "Hij heeft meerdere hersenbloedingen en een zware hersenoperatie gehad. Hij lag aan de beademing en was in levensgevaar", zei zij toen. Inmiddels gaat het steeds wat beter met hem en kan hij ook weer staan en lopen.

Overigens was Dusty niet zo lang voor het heftige scooterongeluk nog te gast in Shots Fired, waarin hij vertelde nooit gevoelens te hebben gehad voor zijn ex Sem. Bekijk de hele video hieronder:

Lees meer over
DustyEx on the Beach