love don't cost a thing

Alex Rodriguez niet rouwig om breuk met Jennifer Lopez

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAlex Rodriguez niet rouwig om breuk met Jennifer Lopez
RTL

Alex Rodriguez (46) zegt geen spijt te hebben van zijn relatie met Jennifer Lopez (52). De oud-honkballer en zangeres, die ook wel A-Rod en J.Lo genoemd worden, gingen in april uit elkaar. Ze hadden sinds 2017 een relatie. Alex is niet rouwig om de breuk, maar juist dankbaar voor de ervaring van de relatie.

"De afgelopen vijf jaar had ik geen geweldig leven en dito relatie"

"Alles gebeurt met een reden. Van alles wat is gebeurd heb ik geleerd en ik weet hoe ik die lessen in de toekomst kan toepassen. Dus nee, ik heb nergens spijt van", zegt hij in een interview met Entertainment Tonight. A-Rod zegt zich sinds de breuk met J.Lo goed te voelen en uit te kijken naar de volgende fase in zijn leven.

Jennifer Lopez draagt gouden 'Ben'-kettinkje tijdens liefdestrip
Lees ook

Jennifer Lopez draagt gouden 'Ben'-kettinkje tijdens liefdestrip

De focus van de voormalig honkballer ligt nu op een goede vader te zijn voor zijn dochters Natasha (16) en Ella (13) en zich te richten op "alles waar hij van houdt". "Dingen gebeuren, maar ik denk dat mensen niet op alle positieve dingen focussen. Ik ben dankbaar voor alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd. De afgelopen vijf jaar had ik geen geweldig leven en dito relatie. Ik en mijn dochters hebben zoveel geleerd."

Lees meer over
Jennifer Lopez