we hangen niet met liars

André Hazes staat achter Bilal: 'Hij is een baas'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes staat achter Bilal: 'Hij is een baas'
RTL

André Hazes (27) is vol lof over de rapper Bilal Wahib, die vrijdag voor het eerst sinds de omstreden video nieuwe muziek uitbrengt. De 22-jarige artiest kwam dit voorjaar in opspraak nadat hij een minderjarige jongen ophitste om zijn geslachtsdeel te laten zien op Instagram. 'Bilal is een baas', schrijft André onder een Instagrampost van Ronnie Flex (29).

"Check zijn nieuwe song"

Ronnie Flex deelde een foto van zichzelf met Bilal tijdens zijn luisterfeestje in een metro. Zowel Ronnie Flex als Bilal lanceert in de nacht van donderdag op vrijdag nieuwe muziek. 'My g Bilal check zijn nieuwe song 00:00', aldus Ronnie, die kan rekenen op steun van onder anderen André en Kraantje Pappie.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ronnie Flex presenteert nieuwe album in de metro
Lees ook

Ronnie Flex presenteert nieuwe album in de metro

Het is voor Bilal voor het eerst sinds de omstreden video dat hij muziek uitbrengt. Vrijdag komt zijn single 'Paranoia' uit en een aangepaste versie van zijn debuutalbum, dat voor het incident in maart eigenlijk al bijna af was, ligt ook op de plank.

Bilal is weinig te zien op Instagram, omdat de artiest na het incident in maart permanent is verbannen van het platform. "Dat vind ik nog steeds heel fucked up", vertelt hij in onderstaande video. Inmiddels heeft hij zijn focus verlegd naar TikTok, waar hij geregeld dansend te zien is.

Lees meer over
André HazesBilal Wahib