waar gaan we heen?

Emma Heesters en vriend Wesley Hoedt zetten handtekening onder nieuwe woning

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @emmaheestersEmma Heesters en vriend Wesley Hoedt zetten handtekening onder nieuwe woning
RTL

Emma Heesters (25) en haar vriend Wesley Hoedt (27) hebben samen een grote stap gezet. De twee hebben namelijk een huis gekocht, zo laat de zangeres weten via Instagram.

"We hebben een huis gekocht"

Emma onthult deze zondag via Instagram dat ze iets te vieren heeft en haar handtekening onder een nieuw woning heeft gezet, samen met haar vriend. 'We hebben een huis gekocht', schrijft de zangeres dolgelukkig bij een foto van hun nieuwe paleisje op Instagram.

Het stel, dat sinds februari 2020 samen is en elkaar kent van Instagram, woonden eerder al samen in Alkmaar. "Hij had mij een berichtje gestuurd en daar reageerde ik weer op. Zo zijn we aan het praten geraakt. Het klikte gewoon", vertelde Emma eerder aan RTL Boulevard. Waar hun nieuwe woning staat is nog niet duidelijk. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Emma Heesters: 'Bij mijn vriend komen de jarretels tevoorschijn'
Lees ook

Emma Heesters: 'Bij mijn vriend komen de jarretels tevoorschijn'

Belangrijk onderdeel van hun nieuwe optrekje is de slaapkamer. Emma liet namelijk onlangs in Beau Monde doorschemeren dat het 'elke keer feest' is in bed. "Ja, ik heb misschien een keurig imago, maar Wesley weet inmiddels wel beter. Sensualiteit is belangrijk voor me; het is krachtig om als vrouw in de slaapkamer jezelf te durven zijn. Lingerie is daar een belangrijk onderdeel van", aldus de 25-jarige.

Volgens Emma is hun relatie behoorlijk 'vurig' en zorgt dat soms ook voor knallende ruzie: "Dan is het extra leuk om in de slaapkamer uit te pakken met een mooi setje. Voor mezelf en voor hem, omdat het goed is om je best te blijven doen in een relatie.”

Lees meer over
Emma Heesters