bij de tijd zijn

Hans Klok: 'Hoogopgeleiden zijn mijn makkelijkste publiek'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHans Klok: 'Hoogopgeleiden zijn mijn makkelijkste publiek'
RTL

Hoe hoger opgeleid iemand is, hoe makkelijker diegene in de maling is te nemen. Professoren zijn Hans Kloks (52) makkelijkste publiek, zo vertelt hij zondag aan tafel bij 'Zomergasten'.

"De oplossing van een geheim ligt heel dichtbij"

"Die denken veel te ingewikkeld", zegt hij, wanneer interviewer Janine Abbring verbaasd vraagt of mensen met een goede opleiding inderdaad zo makkelijk te bedotten zijn. "De oplossing van een geheim ligt heel dichtbij." Kinderen zijn volgens de illusionist het moeilijkste publiek. Die zijn 'onbevangen' en merken veel op.

Tino Martin krijgt Las Vegas-tips voor zijn show van Hans Klok
Lees ook

Tino Martin krijgt Las Vegas-tips voor zijn show van Hans Klok

Hans Klok is de zesde en laatste gast van Janine Abbring. Eerder waren Floris Alkemade, Roxane van Iperen, Robert Vermeiren, Sevdaliza en Alfred Birney al te zien in het VPRO-programma.

Na zijn, door corona mislukte, Las Vegas-avontuur moet er voor de magiër in Nederland weer brood op de plank komen en dus werkt 'ie harder dan ooit. De illusionist komt naast zijn nieuwe circus-show ook nog met een unieke dinnershow, met een licht voor de hand liggende titel: Vegas. Daarmee haalt ie de gokstad gewoon naar ons eigen land.

Lees meer over
Hans KlokJanine Abbring