't is weer bal

The Masked Singer in oktober weer terug op de buis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLThe Masked Singer in oktober weer terug op de buis
RTL

'The Masked Singer' is terug! Vanaf oktober is het derde seizoen van de kijkcijferhit te zien bij RTL 4. In de nieuwe reeks staat opnieuw de vraag centraal: wie zitten er achter de maskers? 

Ook dit jaar gaan weer vijftien BN'ers zingend de strijd met elkaar aan in de meest bijzondere kostuums en verscholen achter maskers. Presentator Ruben Nicolai begeleidt de trouwe panelleden, bestaande uit Carlo Boszhard en Loretta Schrijver en Gerard Joling en Buddy Vedder, in hun zoektocht naar de identiteit van de deelnemers.

Goed nieuws voor fans van het programma: het derde seizoen dat in Nederland gemaakt wordt, krijgt namelijk extra veel uitzendingen. Jurylid Gerard Joling verklapte eerder aan De Telegraaf dat er maar liefst twaalf afleveringen in de pijpleiding zitten.

Nieuw seizoen The Masked Singer telt 12 afleveringen: 'Omdat het zo'n succes is'
Lees ook

Nieuw seizoen The Masked Singer telt 12 afleveringen: 'Omdat het zo'n succes is'

In het tweede seizoen van de populaire familieshow stonden de Panter, Zebra, Vos en Neptunus in de finale. RTL Boulevard sprak destijds met deze vermomde bekende Nederlanders. Benieuwd wie ze ook alweer waren? Kijk dan de video hieronder.

The Masked Singer begint vanaf oktober en is elke vrijdag te zien om 20:00 uur bij RTL 4.

Lees meer over
The Masked Singer