Mrs. Robinson

Nicolette droomt van deelname Expeditie: 'Zou ik te gek vinden'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenNicolette droomt van deelname Expeditie: 'Zou ik te gek vinden'
RTL

Vanaf zondag 29 augustus gaan achttien bikkels de ultieme survivalstrijd met elkaar aan in de ongerepte natuur van Kroatië in 'Expeditie Robinson'. Nicolette Kluijver (36) is wederom van de partij als presentatrice, maar onthult in 'Grazia' dat ze zelf ook best een keer mee zou willen doen als kandidaat.

"Dat gekonkel zou ik namelijk lastig vinden, ik ben veel te goedgelovig"

Volgens de presentatrice is het voor de kandidaten misschien wel de zwaarste expeditie tot dusver. Vanwege corona konden de opnames op een subtropisch eiland in de Filipijnen niet plaatsvinden, en week de kijkcijferhit uit naar Kroatië - dat meer dan elfhonderd onbewoonde eilanden heeft. "Ik heb denk ik wel vier keer mijn koffer in- en uitgepakt", vertelt Nicolette.

"De vaccinaties deden bij wijze van spreken nog pijn toen bleek dat we niet konden gaan. Ik was er natuurlijk wel eventjes ziek van, maar ik ben ook blij dat we ons zo aan de Covid-regels hebben gehouden en we Robinson pas weer gemaakt hebben toen het echt kon. Het hele team heeft zo gewacht op het moment dat we weer mochten dat iedereen wilde knokken om er het beste en mooiste seizoen van te maken."

Nicolette Kluijver: 'Ben soms bang dat de kanker terugkomt'
Lees ook

Nicolette Kluijver: 'Ben soms bang dat de kanker terugkomt'

Hoewel Nicolette het fantastisch vindt om het programma te presenteren, gaat het bij haar ook wel eens kriebelen als ze weer een gave proef aan het uitleggen is. Zelf een keertje meedoen aan Expeditie Robinson zou ze dan ook 'te gek' vinden. "Als ik Robinson ooit niet meer mag presenteren - dan baal ik natuurlijk als een stekker - zou ik meteen meegaan als kandidaat", stelt ze in het blad.

"Het liefst zou ik alleen op een eiland zitten, helemaal één worden met de natuur, en dan ergens bij de finale tevoorschijn komen. Dat gekonkel zou ik namelijk lastig vinden, ik ben veel te goedgelovig."

Expeditie Robinson is vanaf zondag 29 augustus tweemaal per week te zien bij RTL 4. Elke zondag om 20.00 uur en elke donderdag om 20.30 uur. 

Lees meer over
Nicolette KluijverExpeditie Robinson