B&B Vol Updates

Vonk tóch niet overgeslagen tussen Vincent en Monique uit B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© B&B Vol LiefdeVonk tóch niet overgeslagen tussen Vincent en Monique uit B&B Vol Liefde
RTL

Het leek zo veelbelovend, maar helaas slaapt Vincent nog altijd alleen onder de kerkklokken in Valduggia. RTL laat aan ons weten dat Vincent nog steeds zijn droom leeft in Noord-Italië, maar zónder Monique.

Na terugkomst in Nederland is Monique nog wel een keer teruggegaan naar Casa Valduggia voor Vincent. Maar tussen de wijntjes en verse pizza's uit de oven door, zijn ze tóch tot de conclusie gekomen dat het tussen hen niet gaat werken. En dat terwijl Vincent eerst nog zo verliefd over haar sprak tegen presentator Art Rooijakkers. "Haar hele uitstraling is positief, ze is altijd vrolijk en altijd aan het lachen. Ik weet nu wel zeker dat ik het een serieuze kans wil geven", zei hij in de laatste week van het succesvolle programma.

Eindstand: deze B&B-eigenaren vonden de liefde in B&B Vol Liefde
Lees ook

Eindstand: deze B&B-eigenaren vonden de liefde in B&B Vol Liefde

Ook Caroline, die in de finale van B&B Vol Liefde besloot voetbaltrainer Eric nog een kans te geven, is nog altijd single. Eric is na wat bel- en appcontact nog wel een keertje langsgekomen bij haar in Oostenrijk, voor een lunchafspraak. Helaas is de vonk niet verder aangewakkerd en is het vuurtje tussen hen inmiddels gedoofd. Toch blijft Caroline geloven in de ware liefde.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook de andere B&B-eigenaren runnen de boel nog altijd alleen: na het avontuur in Roosendaal hebben Roxanne, Mitch en Theun de driehoeksverhouding voortgezet en zijn ze vrienden gebleven die elkaar nog met enige regelmaat spreken. Helaas is bij Mitch en Roxanne de liefde niet verder opgebloeid. Ook Debbie, die vier mannen zag komen en gaan, moet het nog altijd zonder haar vierde 'C' doen. Debbie blijft in de magie van de liefde geloven, maar in plaats van het te zoeken, wacht ze tot de magie haar werk doet.

Lange tijd leek Bert met Romana wél een romantische connectie op bouwen, tot zij zelf - tot grote teleurstelling van Bert - besloot de zon achterna te reizen. Liefde zat er voor Bert, die als enige van alle zes de kandidaten niet vier, maar vijf gasten over de vloer kreeg, niet in. Gelukkig heeft hij zijn trouwe viervoeter Nzury nog.

Ook Jacob vond in B&B Vol Liefde niet de vrouw van zijn dromen. Maar hij voelt veel liefde voor zijn B&B en dat maakt hem gelukkig.

Alle afleveringen van B&B Vol Liefde kijk je terug bij Videoland.

Lees meer over
VideolandB&B Vol liefde