Ain't your mama

Moeder Jennifer Lopez te zien in reclamespot met Ben Affleck

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesMoeder Jennifer Lopez te zien in reclamespot met Ben Affleck
RTL

Hoewel Hollywood-sterren Ben Affleck (49) en Jennifer Lopez (52) nog maar net terug bij elkaar zijn, heeft Jennifers moeder Guadalupe (Lupe) Rodríguez haar schoonzoon alweer helemaal in haar armen gesloten. De twee zijn namelijk samen te zien in een reclamespot voor een Amerikaanse app.

Volgens entertainmentwebsite E! online is de commercial hét ultieme bewijs dat Ben en JLo hun families willen samenvoegen. Vanaf ongeveer de eerste minuut is te zien hoe Lupe rondrent in een casino, waar Ben net langsloopt. Ook Nine Perfect Stranger-acteur Melvin Gregg en professioneel basketballer Shaquille O'Neal zijn in de reclame te zien. De hele video bekijk je hieronder. 

Ben Affleck viert 49ste verjaardag zonder liefje JLo
Lees ook

Ben Affleck viert 49ste verjaardag zonder liefje JLo

Ben en Jennifer zijn sinds een aantal maanden weer samen, nadat ze zich eerder in 2002 met elkaar verloofden. Vanwege de enorme mediadruk die destijds op het stel lag ging het huwelijk niet door en scheidden hun wegen in 2004.

Ditmaal wil Ben er geen gras over laten groeien, want vorige week is hij nog met zijn moeder Chris en zoon Samuel gespot in een winkel van Tiffany's, in Los Angeles. Volgens Page Six had de Hollywood-ster een briefje vast waarop aanwijzingen stonden voor een bepaalde ring, wat zou kunnen wijzen op een toekomstig huwelijksaanzoek. Of dat daadwerkelijk klopt, is nog even afwachten... 

Lees meer over
Jennifer LopezBen Affleck