geen illusies wekken

Relatie Hans Klok na 17 jaar over door feesten, drank en drugs

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRelatie Hans Klok na 17 jaar over door feesten, drank en drugs
RTL

Een bijzonder diner in de nieuwste aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch'. Hans Klok (52) gaat de confrontatie aan met zijn ex Frank, die hij na een relatie van zeventien jaar aan de kant heeft gezet voor een danser. Tijd voor een pittig gesprek. De heren hebben namelijk het een en ander uit te spreken.

"Ik geloof dat Pamela zich aan het poederen was"

Eén van de redenen waarom de relatie van Hans en Frank jaren geleden niet standhield, is het gedrag van de illusionist. Feestjes, drank en drugs zijn hun relatie uiteindelijk fataal geworden. "Wat ik heel pijnlijk vond is dat ik in Las Vegas aankwam na vijftien uur vliegen en jou kwam afhalen van de show", begint Frank. "Nou, we gaan naar huis. Maar jij zei: we gaan helemaal niet naar huis."

Hans Klok wekt geen illusies en vertelt over botox-gebruik
Lees ook

Hans Klok wekt geen illusies en vertelt over botox-gebruik

Hans verkiest op dat moment, nogal recalcitrant, het nachtleven met Pamela Anderson boven alleen zijn met zijn geliefde. "Ik geloof dat Pamela zich aan het poederen was. Of jij. Of allebei. Dat had er wel wat mee te maken", blikt Frank terug op de relatiebreuk en het drugsgebruik. "We zaten niet aan de groene thee", beaamt Hans.

Frank is zelf ook geen lieverdje: in het Amsterdamse uitgaansleven heeft hij zelf ook flink de bloemetjes buitengezet. Ondertussen ziet Hans in Amerika de groezeligste stripclubs vanbinnen. "Dat was een hobby van Pamela. (...) We zaten helemaal in het feestgedruis. Nooit meer naar huis."

Als Hans uiteindelijk in Las Vegas verliefd wordt op een ander, doet dat zijn ex veel pijn. "Toen hij ging vertellen dat hij een ander had... Dat is altijd heel vervelend. Je krijgt toch een klap in je gezicht: je weet dat het echt is. Toen heb ik een maand veel verdriet gehad. Ik was razend." 

Desalniettemin lijkt alles inmiddels vergeven. De mannen gaan na hun etentje weer verder zoals de afgelopen jaren: als vrienden voor het leven. 

Elke vrijdag bekijk je de nieuwste aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch bij discovery+. 

Lees meer over
Hans KlokEating With My Ex