DE JACHT IS GEOPEND

Rolf Sanchez en Wesley Sneijder op de vlucht in Het Jachtseizoen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRolf Sanchez en Wesley Sneijder op de vlucht in Het Jachtseizoen
RTL

In de nieuwe reeks van 'Het Jachtseizoen', dat ditmaal speciaal voor tv is geproduceerd, slaan opnieuw diverse BN'er-duo's op de vlucht voor de mannen van 'StukTV'. Dit seizoen zijn onder anderen Rolf Sanchez en Wesley Sneijder, Katja Schuurman en Babette van Veen en het duo Wendy van Dijk en Najib Amhali te zien.

De bedoeling is dat de BN'ers vier uur lang uit handen van StukTV-presentatoren Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns moeten zien te blijven. Door middel van een bus vol geavanceerde technologie en een drone moeten de mannen op zoek naar het duo dat een dag voor voortvluchtige criminelen speelt.

Katja Schuurman en Babette van Veen op de vlucht in Jachtseizoen
Lees ook

Katja Schuurman en Babette van Veen op de vlucht in Jachtseizoen

De BN'ers dragen een gps-tracker en krijgen een voorsprong van twintig minuten voordat de jagers hen achternagaan. De voortvluchtigen mogen onder meer maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en mogen geen gebruik maken van hun eigen geld of telefoon om uit handen van de presentatoren te blijven.

Voorheen was Het Jachtseizoen een YouTube-serie op het kanaal van StukTV dat voor miljoenen views zorgde. Vanaf zaterdag 11 september is het programma voor het eerst op tv te zien bij SBS6. In de eerste aflevering slaan Britt Dekker en Simon Keizer op de vlucht.

Lees meer over
Wesley SneijderRolf Sanchez