Een huis vol

Nick Cannon heeft 7 kinderen: 'Nog niet klaar'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNick Cannon heeft 7 kinderen: 'Nog niet klaar'
RTL

Als het aan Nick Cannon (40) ligt, krijgen zijn zeven kinderen en nog wat broertjes en zusjes bij. Tegenover de camera's van 'TMZ' antwoordde de presentator en muzikant woensdag op de vraag of hij kinderen wil blijven krijgen: "Als God dat zo wil, dan blijf ik dat doen."

"Degenen die ik zwanger heb gemaakt waren degenen bij wie dat de bedoeling was"

Nick werd tussen december en juni vader van vier kinderen met drie vrouwen. In 2010 werden zijn twee oudsten geboren: tweeling Moroccan en Monroe, die hij deelt met ex-vrouw Mariah Carey. Begin 2017 kregen 'Roc' en 'Roe' een halfbroertje, Golden, dat de presentator kreeg met Brittany Bell. Zij beviel afgelopen december van hun dochter Powerful Queen, waarop eind juni jongenstweeling Zion en Zillion met dj Abby De La Rosa volgde en tien dagen later kwam Zen, zijn zoontje met Alyssa Scott, ter wereld.

Nick Cannon over zeven kinderen: 'Geen ongelukjes'
Lees ook

Nick Cannon over zeven kinderen: 'Geen ongelukjes'

De presentator benadrukte deze zomer in een radioshow dat zijn kinderen geen ongelukjes waren. "Ik heb mijn kinderen expres gekregen", vertelde de The Masked Singer-presentator nadat een van de dj's hem grappend het advies had gegeven misschien eens aan condooms te denken. "Geloof me, ik had heel veel mensen zwanger kunnen maken waarbij dat niet is gebeurd. Degenen die ik zwanger heb gemaakt waren degenen bij wie dat de bedoeling was."

Lees meer over
Nick Cannon