DUBYE

Gordon klaar voor grootste avontuur uit zijn leven: 'Here I come'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @gordonheuckerothGordon klaar voor grootste avontuur uit zijn leven: 'Here I come'
RTL

Sommige mensen staan erom te springen, anderen vinden het jammer: Gordon (53) die naar Dubai verhuist. En hoewel we kunnen stellen dat Gordon flink wat avonturen heeft meegemaakt, noemt hij zijn emigratie 'het grootste avontuur uit zijn leven'.

"Daar ga ik iets heel anders beginnen"

Morgen gaat Gordon zijn visum halen en dan gaat hij naar het zonnige land. 'Dubai, here I come', schrijft hij bij een foto op Instagram. Eerder liet de presentator al aan RTL Boulevard weten dat hij zijn leven heel anders gaat inrichten in het warme oord. "Mijn leven in Nederland is Gordon de artiest. Daar ga ik iets heel anders beginnen." Eerder maakte hij via zijn Instagram bekend een andere passie achterna te gaan: het ontwerpen en bedenken van businessformules en het inrichten van woonhuizen.

Gordon dolblij verrast met speciale Boulevard-award
Lees ook

Gordon dolblij verrast met speciale Boulevard-award

Nederland helemaal achter zich laten, doet Gordon niet. "Volgende maand oktober ben ik weg. Dan woon ik in Dubai, maar dan werk ik nog wel in Nederland", aldus Gordon.

Na een overval op zijn appartement in Amsterdam, het vechten tegen zijn verslaving en de sluiting van zijn horecazaken vanwege corona, ziet de toekomst er nu beter uit voor de zanger. Goor is helemaal in de wolken met zijn 24-jarige liefje Jeffrey. Daarover meer in onderstaande video.

Lees meer over
Gordon