'Wat bezielt mensen?!'

Monica Geuze pislink na fotograferen dochtertje zonder toestemming

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonica Geuze pislink na fotograferen dochtertje zonder toestemming
RTL

Monica Geuze (26) mag er dan voor hebben gekozen haar leven te delen op het internet, dat betekent niet dat iedereen alles over haar zomaar online mag zetten. Vooral als het gaat om haar 3-jarige dochtertje Zara-Lizzy, die ze liever niet in de media laat zien. De Youtuber is dan ook woest wanneer iemand zomaar een foto van haar kind maakt. In haar vlog deelt ze het hele verhaal.

"Waar denk jij het recht vandaan te halen om zomaar die foto te maken?"

Even lekker ontspannen zat er dit weekend niet in voor de jonge moeder. Vlak voordat Monica in haar nieuwste vlog vertelt over het voorval met haar dochtertje, laat de influencer weten dat ze wéér hebben geprobeerd in te breken in haar auto. Door speciaal folie zijn de ruiten echter alleen vernield en niet helemaal ingeslagen, maar alsnog is de YouTube-ster woedend.

"Ik ben er zo, zo, zó ontzettend klaar mee. Wat bezielt mensen?! Ga werken en zoek een baan, verdien je eigen geld en koop je eigen spullen. Ga niet zitten jatten", raast ze in de video terwijl ze de schade toont.

Monica Geuze woest na zoveelste auto-inbraak: 'Ben het spuugzat!'
Lees ook

Monica Geuze woest na zoveelste auto-inbraak: 'Ben het spuugzat!'

En dat is niet het enige waar ze he-le-maal klaar mee is. Monica vertelt vervolgens dat ze werd aangesproken door een jongen die een foto van haar dochtertje wilde maken, iets wat ze hem verbood. Toch ziet ze hem even later alsnog een foto maken. En dat is voor de influencer de druppel: "Ik word daar zó boos van. Waar denk jij het recht vandaan te halen om zomaar die foto te maken?"

Monica kreeg Zara-Lizzy samen met haar ex, Lars Veldwijk. Hoewel ze na de breuk met de vader van haar dochtertje dacht alleen te blijven, vond Mo al snel de liefde in Robbert - met wie ze onlangs samen een huis kocht in Amsterdam.

Lees meer over
Monica Geuze