Chapter 528

Nieuw hoofdstuk voor Gordon: met vriend aangekomen in Dubai

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNieuw hoofdstuk voor Gordon: met vriend aangekomen in Dubai
RTL

Gordon Heuckeroth (53) en zijn vriend Jeffrey zijn deze vrijdag aangekomen in hun nieuwe woonplaats, Dubai. De presentator deelt daarvan enkele foto's op zijn social media.

"Vanaf nu jij en ik, schat"

'Als je dan toch besluit in het diepe te springen, dan liever samen. Vanaf nu jij en ik, schat', schrijft Gordon bij onderstaande foto's. 

Eerder liet de voormalig zanger nog weten absoluut klaar te zijn voor het grootste avontuur van zijn leven en dat hij zijn leven daar op de schot gaat gooien: "Mijn leven in Nederland is Gordon de artiest. Daar ga ik iets heel anders beginnen." In Dubai wil hij dan ook zijn grote passie achternagaan: het ontwerpen en bedenken van businessformules en het inrichten van woonhuizen.

Gordon gaat leven in Dubai anders inrichten
Lees ook

Gordon gaat leven in Dubai anders inrichten

Gordon en vriend Jeffrey© Instagram @gordonheuckeroth
Gordon en vriend Jeffrey
Gordon en vriend Jeffrey© Instagram @gordonheuckeroth
Gordon en vriend Jeffrey

Overigens neemt Gordon nog niet helemaal afscheid van Nederland: "Volgende maand oktober ben ik weg. Dan woon ik in Dubai, maar dan werk ik nog wel in Nederland."

Na een overval in zijn appartement in Amsterdam, het vechten tegen zijn verslaving en de sluiting van zijn horecazaken vanwege corona, ziet de toekomst er nu beter uit voor de zanger. Goor is namelijk helemaal in de wolken met zijn 24-jarige liefje Jeffrey. Daarover meer in onderstaande video.

Lees meer over
Gordon