is er een dokter in de zaal?

Aankomende seizoenen Virgin River tellen extra veel afleveringen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© NetflixAankomende seizoenen Virgin River tellen extra veel afleveringen
RTL

De romantische feelgoodserie 'Virgin River' is niet alleen vernieuwd voor een vierde én vijfde seizoen, de Neflix-hit krijgt in de toekomst ook extra veel afleveringen per reeks. Dat onthullen acteurs uit de serie Benjamin Hollingsworth (Brady) en Colin Lawrence (Preacher) via social media.

'Jullie zijn de beste fans ooit!'

'Zo spannend om met jullie te delen dat onze kleine show voor twee extra seizoenen is opgepakt! Bedankt allemaal jullie zijn de beste fans ooit!', deelt het duo bij een korte video waarin ze het goede nieuws aankondigen. In de clip grappen de heren dat het wel lastig wordt om de aankomende seizoenen in één keer te bingen, want er is nóg meer leuk nieuws: het vierde en vijfde seizoen tellen beide niet 10, maar 12 afleveringen!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Netflix bevestigt vierde en vijfde seizoen Virgin River
Lees ook

Netflix bevestigt vierde en vijfde seizoen Virgin River

Wanneer seizoen 4 en 5 te zien zijn op Netflix, is nog niet bekend. Naar alle waarschijnlijkheid duurt het in ieder geval tot 2022.

Virgin River is gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr en gaat over Melinda Monroe, die een advertentie beantwoordt om als verpleegkundige in de stad Virgin River te werken. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

De streamingdienst komt op 24 december ook met de nieuwe film Don't Look Up. De zwarte komedie vol grote namen gaat over twee onbekende astronomen die uit alle macht de wereld proberen te waarschuwen voor een komeet die onze planeet zal vernietigen, maar als snel merken dat niemand echt in hun verhaal geïnteresseerd is.

Lees meer over
NetflixVirgin River