wat een toestand

Dít bedrag vragen de Meilandjes voor hun paleisje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDít bedrag vragen de Meilandjes voor hun paleisje
RTL

Erica Meiland (58) en Martien Meiland (60) lijken er een nieuwe hobby op na te houden: verhuizen. Ze hebben in juni de deuren van hun laatste stulpje achter zich dichtgetrokken en zijn hun gloednieuwe 'chateau' in Noordwijk nu alweer beu. Het paleisje staat inmiddels te koop - voor een luttele 3 miljoen euro. Dat meldt 'Shownieuws'.

"Moet je luisteren, het is dus eigenlijk een miskoop geweest"

Ze wonen nog geen 3 maanden in het Noordwijkse paleisje, maar toch vonden Erica en Martien Meiland het tijd om hun biezen te pakken en het huis te koop te zetten. "Het is een prachtig huis en een prachtige plek, maar het gevoel wat je hoort te hebben als je gaat verhuizen, dat is er niet", laat Erica weten. "En zijn balkon hangt boven mijn raam en dat neemt heel veel licht weg."

Ook Martien vindt er het zijne van: "Moet je luisteren, het is dus eigenlijk een miskoop geweest." Volgens Evert Santegoeds is 'het een prachtig huis, maar is de privacy is ver te zoeken'. "Er staan steeds mensen bij dat hek dat ze hebben neergezet. Mensen maken er gewoon een uitje van."

Dat Erica meteen al haar twijfels had over de hele verhuizing zie je hier.

Chateau-kijkers gruwelen van interieur Martien Meiland
Lees ook

Chateau-kijkers gruwelen van interieur Martien Meiland

Maar Erica en Martien kunnen hun tranen, als ze die al hadden, snel drogen. Ze gaan er namelijk waarschijnlijk vandoor met een overwaarde van drie ton. Daar zullen ze vast weer een heel nieuw interieur voor bij elkaar sprokkelen, alhoewel niet iedereen gecharmeerd is van Martiens smaak. Het duo laat overigens wel weten in Noordwijk te willen blijven.

Dat ze in zo'n sneltreinvaart verhuisd zijn naar hun huidige villa, daar vertelt Erica hieronder alles over.

Lees meer over
Martien MeilandErica Meiland