Heftige beelden

Diana angstig in trailer Spencer: ‘Gaan ze me vermoorden?’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube/NeonDiana angstig in trailer Spencer: ‘Gaan ze me vermoorden?’
RTL

Eerder konden we je al wat beelden laten zien van de film ‘Spencer’ over het leven van prinses Diana, maar inmiddels is de volledige trailer vrijgegeven en die liegt er niet om: in de video is te zien hoe een angstige prinses Diana de kerstvakantie moet doorbrengen met de Britse koninklijke familie.

Prinses Diana, die gespeeld wordt door actrice Kirsten Stewart, lijkt al aan te voelen dat het niet goed met haar zal aflopen. Aan het einde van de trailer vraagt ze zich namelijk af ze vermoord zal worden.

'Prinses Diana wilde met zoons naar Amerika verhuizen'
Lees ook

'Prinses Diana wilde met zoons naar Amerika verhuizen'

De film Spencer is geschreven voor Peaky Blinders-maker Steven Knight en de Chileense regisseur Pablo Larraín is verantwoordelijk voor de regie. Hij maakte eerder ook al de film Jackie over het leven van Jackie Kennedy, de vrouw van voormalig president John F. Kennedy. Het verhaal gaat niet over de dood van prinses Diana, maar juist over de periode rondom de scheiding van haar en prins Charles. De film speelt zich af op landgoed Sandringham in Norfolk, in de vroege jaren 90, als prinses Diana de kerstvakantie moet doorbrengen met de Britse koninklijke familie.

Dat het er niet bepaald gezellig aan toe gaat, blijkt wel uit de trailer. Zo zien we hoe prins Charles haar vertelt dat ze nu eenmaal dingen moet doen die ze haat en dat er twee versies van haar moeten zijn: de echte Diana en de Diana waar foto’s van worden genomen. Ook lijkt koningin Elizabeth haar te vertellen dat ze zich moet aanpassen. Diana laat zich echter niet in een keurslijf drukken en dat roept aan het einde van de trailer een angstige gedachte bij haar op: ‘Zullen ze haar vermoorden?’

Trailer Spencer

De film Spencer is vanaf 5 november te zien in de bioscopen.

Lees meer over
Prinses DianaKoning CharlesKoningin Elizabeth IIPrins Philip