Schlagerskindje

Duitse media: Helene Fischer zwanger van eerste kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDuitse media: Helene Fischer zwanger van eerste kindje
RTL

Popsensatie Helene Fischer (37) zou in verwachting zijn van haar eerste kindje. Dat melden verschillende Duitse media na berichtgeving van de Duitse site 'Bild'.

"Beiden verlangen al heel lang naar een eigen gezin"

Helene zou samen met haar 36-jarige vriend Thomas Seitel in het voorjaar hun eerste kindje verwachten. Een insider dichtbij Helene laat aan Bild het volgende weten: 'Helene is in haar vierde maand en de baby zou in februari of maart geboren moeten worden. De hele familie is heel erg blij.' 

De ingewijde vervolgt: 'Deze baby is een absoluut droomkind. Voor Helene en Thomas is het het hoogtepunt van hun grote liefde. Beiden verlangen al heel lang naar een eigen gezin.' 

'Helene Fischer komt dit jaar nog met nieuw album'
Lees ook

'Helene Fischer komt dit jaar nog met nieuw album'

Voor veel fans kwam Helene afgelopen jaar overigens met nog meer heuglijk nieuws: na een jaar radiostilte kondigde de zangeres afgelopen zomer een nieuw album én een nieuwe tournee aan. Hieronder is haar laatste nummer te beluisteren. 

Haar laatste album, genaamd Helene Fischer, verscheen alweer vier jaar geleden. De plaat bereikte in Duitsland de status van maar liefst vijfvoudig-platinum. 

Lees meer over
Helene FischerBaby