stronger than yesterday

Britney Spears: 'Dankzij #FreeBritney-beweging word ik bevrijd'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBritney Spears: 'Dankzij #FreeBritney-beweging word ik bevrijd'
RTL

Britney Spears (39) heeft haar fans via sociale media bedankt voor hun onvoorwaardelijke steun in de strijd om het curatorschap met haar vader Jamie. Vader Spears werd afgelopen week door rechter Penny per direct afgezet als toezichthouder, omdat de huidige situatie volgens de rechter onhoudbaar was. Britney zegt niet zo ver te hebben kunnen komen zonder haar fans.

"Mijn leven gaat weer de goede kant op"

'De #FreeBritney beweging...ik heb er geen woorden voor. Dankzij jullie en jullie constante vasthoudendheid word ik nu bevrijd uit dit curatorschap. Mijn leven gaat weer de goede kant op!!! Ik heb gisteravond twee uur lang gehuild omdat ik de allerbeste fans ter wereld heb en dat realiseer ik me maar al te goed. Jullie voelen mijn hart en ik die van jullie, zo is het!" aldus Britney.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Wens van Britney Spears om podium niet meer op te hoeven'
Lees ook

'Wens van Britney Spears om podium niet meer op te hoeven'

Op 12 november vindt er een nieuwe hoorzitting plaats waarin de rechter bepaalt of er een definitief einde komt aan Britneys curatorschap. Tot die tijd neemt een door de zangeres en haar advocaat Mathew Rosengart voorgedragen financieel adviseur de taken van Jamie waar.

Lees meer over
Britney Spears