there will be a way

Dotan stelt Europese tournee uit vanwege coronamaatregelen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDotan stelt Europese tournee uit vanwege coronamaatregelen
RTL

Dotan (34) heeft zijn Europese ‘Satellites'-tour uitgesteld naar volgend jaar. De zanger laat dinsdag op Twitter weten dat het vanwege de verschillende coronamaatregelen die landen hanteren, niet mogelijk is om op tournee te gaan.

"Het spijt me voor iedereen die plannen heeft gemaakt"

"Het spijt me voor iedereen die plannen heeft gemaakt", begint hij zijn post. "Ik kan niet onder woorden brengen hoeveel zin ik had om eindelijk door al deze prachtige landen te reizen. Het enige dat ik zeker weet is dat ik veel nieuwe muziek voor jullie te spelen heb en dat ik, zoals altijd, alles zal geven."

Nieuwe data van de concerten zullen zo snel mogelijk worden aangekondigd. Reeds gekochten kaarten blijven geldig voor de nieuwe shows.

Dotan: 'Ik zeg elke dag sorry, meestal tegen mijn vriend'
Lees ook

Dotan: 'Ik zeg elke dag sorry, meestal tegen mijn vriend'

De tour hoort bij Dotan's album Satellites, dat eerder dit jaar verscheen. Het is de opvolger van 7 Layers uit 2014. Daarop stonden hits als Home, Hungry en Let The River In. De concertreeks zou op 16 oktober beginnen in Hasselt in België. Daarna stonden concerten gepland in onder andere Hamburg, Parijs, Milaan, Utrecht en Moskou. Voor 25 november stond de laatste show gepland, in Tel Aviv.

Lees meer over
Dotan