cannon niet zomaar doen

Mariah Carey boos op ex Nick Cannon na geven telefoon aan kids

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMariah Carey boos op ex Nick Cannon na geven telefoon aan kids
RTL

Exen Mariah Carey (52) en Nick Cannon (41) hebben flink mot gehad over hun kinderen, tweeling Moroccan en Monroe. In een clipje uit zijn 'Nick Cannon Show' dat hij donderdag op Instagram deelde vertelt de presentator dat hij de kids voor hun tiende verjaardag eind april mobiele telefoons heeft gegeven, en de zangeres daar nog steeds boos over is.

"Vergeef me Mariah. Het spijt me. Maar ik vind het oké dat ze telefoons hebben"

"Mijn oudste tweeling Roc en Roe wilde een telefoon toen ze 8 waren", aldus Nick, die na zijn twee oudsten nog vijf kinderen kreeg met andere vrouwen. "Ik was er helemaal voor maar Mariah had zoiets van: absoluut niet, ze gaan ons nog niet googlen en alles over hun nieuwe broertjes en zusjes horen, dat gaan we dus niet doen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Mariah Carey treft na jaren schikking met voormalig assistente
Lees ook

Mariah Carey treft na jaren schikking met voormalig assistente

Volgens de presentator besloten de ouders toen dat 10 een betere leeftijd was, maar kwam Mariah daar op terug toen het zover was. "Toen heb ik de telefoons toch gegeven op hun verjaardag. Maar wel heel stiekem. Ik heb de cadeautjes neergelegd en gezegd: zeg maar tegen je moeder dat ik zo weer terug ben. Toen had ik het echt gedaan bij haar."

Hij biedt in het clipje zijn verontschuldigingen aan aan zijn ex, met wie hij normaliter een goede band heeft. "Vergeef me Mariah. Het spijt me. Maar ik vind het oké dat ze telefoons hebben."

Lees meer over
Mariah CareyNick Cannon