Q is good for you

Marieke verklapt aan Aran: 'Mattie en ik zijn héél anders'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarieke verklapt aan Aran: 'Mattie en ik zijn héél anders'
RTL

Presentatrice Marieke Elsinga (35) vormt al jaren een vast radio-duo met collega Mattie Valk (36) op Qmusic. Toch zijn de twee heel verschillend, zo laat Marieke weten aan Aran Bade (36) in onze online serie 'Aran on Tour'.

"We hebben ook wel eens pittige discussies op de radio"

In Aran on Tour geeft RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade elke aflevering een andere BN'er een lift. Deze keer is niemand minder dan zijn collega Marieke Elsinga aan de beurt en in de auto vertelt Marieke over de band tussen haar en Mattie: "Wij hebben gewoon een heel fijne chemie. En we denken over veel hetzelfde, maar ook over héél veel dingen anders. Wat voor een radioprogramma goed werkt. En dat hoeven we niet te faken, dat is er gewoon echt." 

Ho, ho, ho eens even: Marieke Elsinga is er vroeg bij en koopt kerstboom
Lees ook

Ho, ho, ho eens even: Marieke Elsinga is er vroeg bij en koopt kerstboom

En hoewel af en toe duizenden mensen Mattie en Marieke horen kibbelen op de radio, hebben de twee nooit echt ruzie gehad: "We hebben ook wel eens pittige discussies op de radio en dat mensen daarna bang zijn dat we om 10 uur de deur uitlopen met ruzie, maar dat is dus nooit zo. Ik heb echt nog nooit ruzie gehad met hem."

Ook vertelt de presentatrice dat ze er nog altijd met veel plezier werkt. Dat is maar goed ook, want vorig jaar tekende ze een nieuw driejarig contract bij Qmusic. "Maar je moet nooit aan mij vragen voor hoe lang, want ik heb geen idee. Ik zit er helemaal op mijn plek", sluit Marieke af. 

De hele aflevering zie je in de video hierboven terug. 

Eerder sprak Aran nog met presentatrice Shelly Sterk. In de video praat Shelly over een groot misverstand: ze woont namelijk helemaal niet in Spanje, zoals veel mensen denken. Maar waarom ze er dan zo vaak is? Je ziet het allemaal in de video hieronder.

Lees meer over
Marieke ElsingaMattie ValkAran BadeAran on Tour