Micro Maffia

Extraatje voor de fans: Mocro Maffia brengt korte film uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Mocro Maffia / VideolandExtraatje voor de fans: Mocro Maffia brengt korte film uit
RTL

Goed nieuws voor alle fans van Videoland-serie 'Mocro Maffia': eind dit jaar is er rond de spannende reeks een korte film te zien, zo laat RTL vandaag weten.

In de 40 minuten durende korte film Mocro Maffia: Meltem wordt het nieuwe personage Meltem, dat ook te zien zal zijn in het vierde seizoen, geïntroduceerd.

'Het karakter Meltem zit in de creditcardfraude. Een business waarmee ze onder de radar van de politie blijft. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus. In de korte film probeert Meltem haar vader uit de handen van de Mocro Maffia te redden, waarvoor ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf gaat', zo vertelt RTL over wat we kunnen verwachten.

Mocro Maffia wint Gouden Kalf voor beste dramaserie
Lees ook

Mocro Maffia wint Gouden Kalf voor beste dramaserie

Wanneer de korte film precies op Videoland verschijnt, is nog niet bekend gemaakt. 

Overigens belooft het een spannende week te worden voor de cast en crew van de populaire serie. Donderdagavond vindt het Gouden Televizier-Ring gala plaats en Mocro Maffia maakt kans op de prestigieuze, gouden ring. De serie neemt het op tegen NPO-serie Een Huis Vol en de aangrijpende docureeks De Kinderen van Ruinerwold

Onze verslaggever Jamie Trenité verraste onlangs alle genomineerden met het heuglijke nieuws. De reacties zie je in de video hieronder terug.