(spier)baldadig

Ali B maakt spierbal, eh, vuist tegen kritiek op photoshoppende BN'ers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAli B maakt spierbal, eh, vuist tegen kritiek op photoshoppende BN'ers
RTL

BN'ers photoshoppen er soms lustig op los met z’n allen. Hoort erbij anno 2021 zou je denken, maar menig volger vindt het de grootste schande. Als deze zogeheten 'photoshop-politie' iemand betrapt, wordt de persoon in kwestie meteen terechtgewezen. Ali B (40) is helemaal klaar met dit groepje, zo lijkt het.

"Ik zag dat de Instagram-politie zich weer ging bemoeien met photoshoppende BN'ers"

Ali deelt regelmatig foto’s van zijn getrainde lichaam, maar zijn spiermassa heeft nu ineens wel héél veel vooruitgang geboekt.  'Ik zag dat de Instagram-politie zich weer ging bemoeien met photoshoppende BN’ers en ik wordt daar een beetje (spier)baldadig van’, schrijft de (woordg)rapper op Instagram.

Britney Spears betrapt op pijnlijke Photoshop-fail van naaktfoto
Lees ook

Britney Spears betrapt op pijnlijke Photoshop-fail van naaktfoto

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Uiteraard is de foto van Ali flink gephotoshopt. Die knipoog is doelbewust: de rapper verwijst waarschijnlijk op de commotie die gisteren ontstond rond een foto van Nikkie Plessen. Een gezellig vakantiekiekje dat op haar Instagram-pagina verscheen, was niet helemaal onbewerkt gebleven. Meerdere mensen ontdekten het foutje - te zien aan een vervormde trap naast haar been - en gingen nog net niet met de hooivorken achter Nikkie aan. Zo noemde presentator Tim den Besten de fotobewerking ‘gestoord' in zijn eigen Instagram Story. Gelukkig pakt Ali het een stuk vriendelijker aan. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Afgelopen zaterdag verscheen Ali's vierdelige documentaireserie Ali Bouali bij Videoland. De beelden daarin zijn bepaald niet geshopt. In de Videoland Original geeft de rapper namelijk een eerlijk kijkje in zijn privéleven en vertelt hij voor het eerst over heftige gebeurtenissen in zijn leven, van verslavingen tot geweld. 

Lees meer over
Ali B